Artvin HAVA DURUMU
BİZE ULAŞIN (0532) 395 42 98

Bizden Haberler

KUTLU-DER

2018-2022 yılı üye aidatları hk.

- +

Çok değerli üyelerimiz.

Herkesin malumları olduğu gibi Dernek üyelikleri ve üyeliklerden feragat etmeleri kişilerin tamamen  hür iradesine dayalı insani bağlılık göstergesidir. Dernekler sivil toplum kuruluşlarının mehenk taşıdır.

Bu bağlılık irdesi sadece üye kayıt belgesi doldurup imza atıp derneğin yönetim mekanizmalarına ulaştırılması ile bitmiyor. Taleplerini takip eden ay başından itibaren üyelik aidatlarını ödemek te artık kanuni yükümlülük oluyor. Üye ödentilerini düzenli yapmayan üyelere uygulanacak işlemler ise bellidir. 

23.10.2021 tarihinde yapılan 7. Genel Kurulda Derneğe üye olup aidatlarını düzenli ödemeyen üyelerimizin derneğe bağlılıklarının devamı için, üyeliklerini takip eden yıldan 01.01.2018 yılına kadar olan yılların üye ödentisi  borçlarının af edilmesi kararı alınmıştır. Bu karar doğrultusunda 01.01.2018 ile 31.12.2022 yılları  arasındaki 5 yıllık borç toplamı olan 300 TL yi ödemeleri halinde hem derneğe bağlılıklarını göstermek hemde üzerlerine mal olmuş borçlarından kurtulmuş olacaklardır. üyelerimiz arasında yıllık ödentilerinin üzerinde ödeme yapan üylerle hiç ödeme yapmama tavrında bulunan üyeler arasında haksızlık yaptıklarını unutmamaları gerekmektedir. ödentilerinin fazlasını ödeyerek derneği ayakta tutmaya çalışanlarla hiç ödemeyenler arasındaki adeletsizlik güzel olmamaktadır. Bu nedenle Borcu olan Üyelerimizin 01.01.2018 ile 31.12.2022 tarihleri arasındaki 300 liralık borçlarını en kısa zaman içerisinde ödeyerek sorumluluklarını yerine getirmeleri gerekmektedir. 

Değerli üyelerimiz. dernek tüzüğümüzün 9 . maddesine istinaden her iki yılda bir nisan ayında yapılması zorunlu olan genel kurulumuzun 8. sini nisan ayı içerisinde yapılacaktır. yer ve  tarihlerini daha sora bildireceğimiz genel kurulumuza tüm üyelerimizin yüksek katılım sağlaması dernek ve üyeleri arasındaki fikir alış verişleri yanı sıra dostluk bağını daha kuvetlendirecektir.

SAYGILARIMIZLA 

Kutlu-Der Yönetim Kurulu

YORUM GÖNDERYorumlarınızı göndermek için alt kısımdaki formu kullanabilirsiniz.